Merken

Firma Thomas

Kwaliteit vraagt om kwaliteit.
 

Daarom bieden wij u landbouwmachines aan die behoren tot de top. Enkel op deze manier kunnen wij u bedrijfszekerheid en een perfecte service garanderen.
Naast de New Holland tractoren en tractormaaiers, zijn wij exclusief invoerder en verdeler voor België en Luxemburg van diverse kwaliteitsmachines.

New Holland Landbouw
New Holland Landbouw

New Holland Landbouw

New Holland is wereldwijd bekend als marktleider in landbouwmachines.

New Holland biedt het breedste gamma tractoren, compact-tractoren en oogstmachines aan, om aan alle behoeften van de landbouwer, loonwerker en groenvoorziener te kunnen voldoen. We spreken hier over meer dan 100 productlijnen en 400 modellen. New Holland vult dit wereldwijd grootste aanbod landbouwmateriaal aan met een efficiënte Onderdelen- en Service-ondersteuning en een reeks op maat gemaakte financiële diensten van een landbouwspecialist. Een bereikbaar en professioneel wereldwijd dealernetwerk garandeert seizoen na seizoen totale bijstand en expertenadvies.

Daarnaast is het ook een van de meest succesvolle merken die de meeste bekroningen heeft gewonnen op het vlak van baanbrekende en toegankelijke technologie die de efficiëntie en de productiviteit van landbouwmachines verbeteren.

De geschiedenis van New Holland is er één van voortdurende innovatie, pionierswerk en toewijding om de landbouw makkelijker en productiever te maken voor alle landbouwers ter wereld. Onder de stichters bevinden zich Abe Zimmerman, de ‘vader’ van de New Holland Machine company, en Henry Ford, de man die de wereldlandbouw mechaniseerde en landbouwtractoren voor de massa produceerde. Giovanni Agnelli, stichter van Fiat, en Leon Claeys, stichter van de onderneming waar later in 1952 de eerste Europese zelfrijdende maaidorser zou gemaakt worden. Deze geschiedenis is doorspekt met gebeurtenissen die landbouwgeschiedenis schreven, industriële primeurs die het leven van miljoenen landbouwers over de hele wereld verbeterd hebben. Die geest, de gedurfde houding en sterke vastbeslotenheid om de landbouw te veranderen vormen de kern van New Holland.

New Holland heeft een uitgebreid gamma compact-tractoren die gebruikt worden door particulieren, maneges, sportclubs, tuinaannemers, openbare diensten, …

New Holland Construction
New Holland Construction

New Holland Construction

New Holland biedt compacte apparatuur en hulpstukken die veelzijdigheid en productiviteit bieden onder de zwaarste omstandigheden. De compacte uitrusting van New Holland voldoet aan de eisen van verschillende bouwtoepassingen - compacte graafmachines voor de krappe stadsonderhoudswerkzaamheden en backhoes met hoge productiviteit. Schrankladers, compacte rupsladers, compacte wielladers en tractorladers helpen bij het afwerken van de grond werkzaamheden en het laden en lossen. Wat de taak ook is, New Holland Construction heeft er de apparatuur voor.

Kuhn
Kuhn

Kuhn

Sinds 1828 staan innovatie en kwaliteit aan de basis van onze toewijding aan onze klanten. zij zijn de inspiratie achter ons merk. Concreet betekent dit dat er jaarlijks 2 000 patenten worden aangevraagd en de service gewaarborgd wordt door meer dan 5 000 KUHN medewerkers wereldwijd. 

180 jaar ervaring in het produceren van landbouwmachines helpt ons producten en diensten aan te bieden welke aan de hoge eisen van onze klanten voldoen. Al vanaf 1962 hanteren wij dan ook de slogan “Kwaliteit is de kwantiteit van morgen”.

Als marktleider in landbouwmachines willen wij onze klanten over heel de wereld altijd de beste producten aanbieden. Ons doel is om een steeds groter bestand met tevreden klanten te verwezenlijken. 

Vandaag de dag zijn onze 5 000 medewerkers er trots op dat zij, dankzij hun vakmanschap en betrokkenheid, de hoge eisen van de klanten kunnen bedienen. 

Om een constante kwaliteit en klanttevredenheid te waarborgen wordt ons bedrijf ondersteund door het ONE-project

Dezeure
Dezeure

Dezeure

Dezeure is een gevestigde waarde in de wereld van aanhangwagens voor landbouw, industrie en transport. Doordat landbouwbedrijven zich steeds meer gaan specialiseren en loonwerkers zich wagen op het gebied van grond- en afbraakwerken, heeft Dezeure het gamma verder uitgebreid. Door deze uitbreidingen kwam ook interesse uit de transportwereld, waardoor ook hooglossers, gronddumpers, oplegger diepladers, dolly’s en dergelijke aan het gamma werden toegevoegd. Tot op de dag van vandaag staat nog steeds kwaliteit en afwerking op maat van de klant centraal.

Bogballe
Bogballe

Bogballe

Bogballe is een Deense fabrikant die al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de productie van enkel en alleen kunstmeststrooiers, en is één van de grootste leveranciers in de wereld. Bij de ontwikkeling van nieuwe technieken wordt er zeer uitvoerig getest alvorens deze in productie worden toegepast. De strooiers van Bogballe blinken uit door de hoge kwaliteit, maximale precisie en optimaal gebruiksgemak.

Steeno
Steeno

Steeno

Het Belgische familiebedrijf Steeno is een grondbewerkingsmachine fabrikant met een jarenlange ervaring die zich uit in hoogwaardige ploegen en andere grondbewerkingsmachines. In 1909 begon steeno met de productie van paardenploegen. In 1946 was Steeno de eerste die de gedragen wentelploeg introduceerde. Bij Steeno streven ze ernaar om de klanten te voorzien van de beste machines die naadloos aansluiten op de wensen van de eindklant. Elke machine wordt in samenspraak met de klant ontwikkeld volgens zijn behoeftes.

Güttler
Güttler

Güttler

Al meer dan 30 jaar is Güttler marktleider op gebied van bodemstructuur. Dat bewijzen de kwaliteitsvolle producten waar de wensen van de akkerbouwers en veehouders op de eerste plaats komen. Güttler ontwikkelde de gepatenteerde Prismawals, deze is zelfreinigend en drukt met ruim 300 punten per vierkante meter aan. Met andere woorden een wals met een gouden hoefafdruk.